MOBILNI : +381 60 606 9 605 ; TELEFON: +381 11 369 0 106 | ADRESA : VOJISLAVA VUČKOVIĆA BR. 4A, BEOGRAD, 11000 | PRINT@MAMUTDESIGN.RS PRINT@MAMUTDESIGN.RS

Cerade

Cerade spadaju u kategoriju najjednostavnijih, a ujedno i najefektnijih medija za velike reklamne kampanje. PVC impregnirani materijal raznih tekstura i debljina, od 360 – 550 gr. Elastičan je i čvrst, otporan na atmosferske uticaje, što ga čini idealanim za spoljnu upotrebu.

Štampaju se jednostrano ili obostrano u proizvoljnim formatima Budući se lako porubljuje i spaja, dimenzije su neograničene, a načini dorade razni (alkice, ušice, gume za specijalne okvire), zavisno od primene. Cerade se montiraju na fasade zgrada, ograde, građevinske skele, konstrukcije ili na posebno urađene nosače.
MESH CERADE – Mesh je PVC materijal mrežaste strukture i koristi se u izradi transparenata. Pogodan je za štampu velikih formata, jer je manje gramature od klasičnih cerada. Prednost ovog materijala je njegova mrežasta struktura koja je vrlo praktična jer propušta svetlost, a istovremeno zaklanja pogled, što je čini estetski prihvatljivom. Osim svetlosti ima i veliku propusnost vetra i na taj nači odoleva njegovim naletima.

Tu smo da dizajniramo i pripremimo za Vas, pomoć od inicijalnog dizajniranja do završnih detalja dorade kako biste na kraju dobili cerade upravo skrojene po Vašoj meri i želji. Neka naša štamparija za cerade učini ono što i one za Vas – pomognu da brendirate jak vizuelni identitet svoje kompanije i uvek budete prepoznatljivi i poštovani.

Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i grafički dizajn koji menja tok vašeg poslovanja. Nadamo se da ćemo zagolicati vašu maštu i podstaći Vas na saradnju.

Šta mi nudimo?

Usluge kreiranja brenda, vizuelnih i grafičkih standarda i elemenata po kojima će vaš brend biti prepoznatljiv i ostati zapamćen!

Brend Centar

Mi Vam nudimo usluge kreiranja brenda, vizuelnih i grafičkih standarda i elemenata po kojima će Vaš brend biti prepoznatljiv i ostati zapamćen u svesti potrošača.

Marketing Centar

Ulaganje u vizelni identitet vašeg preduzeća ili proizvoda je dugoročna investicija koja gradi uspešan imidž, razvija njen brend i pospešuje marketing.

Reklamni Centar

Prelistajte naš katalog reklamnog materijala i nađite nešto za vas. Reklamne olovke, kalendari, posteri, kese, torbe, šolje samo su neki od reklamnih proizvoda.

ID Centar

Direktna štampa na ID karticama u punom koloru. ID kartice sa personalizacijom i embosiranje po želji. Id kartice sa RFID čipovima i digitalnom štampom.

Tekstil Centar

Proizvodi iz ove kategorije spadaju u proizvode koji se praktično i svakodnevno koriste čime i Vaša reklamna poruka dolazi do pravog izražaja.

Klirit Centar

Mi Vam nudimo proizvode od klirita ili proizvode od pleksiglasa koji su promotivni proizvodi, i imaju veliku primenu u reklamnoj industriji.

NAŠI RADOVI

Pogledajte naš portfolio. Upoznajte nas, sigurno ćemo vam se svideti.

POŠALJITE NAM E-MAIL

pITAJTE NAS!

DA LI IMATE PROJEKAT KOJI MISLITE DA ĆEMO VOLETI ILI MOŽDA SAMO ŽELITE DA NAS POZDRAVITE?

MAMUT DESIGN
VOJISLAVA VUČKOVIĆA BR. 4A, BEOGRAD, 11000
MOBILNI: + 381 60 606 9 605
TELEFON: +381 11 3690 106
EMAIL: PRINT@MAMUTDESIGN.RS