MOBILNI : +381 60 606 9 605 ; TELEFON: +381 11 369 0 106 | ADRESA : VOJISLAVA VUČKOVIĆA BR. 4A, BEOGRAD, 11000 | PRINT@MAMUTDESIGN.RS PRINT@MAMUTDESIGN.RS

Zastave i jarboli

Zastave izrađujemo u digitalnoj tehnici na specijalnom materijalu za zastave, sa posebnim načinom šivenja, prilagođenim želji klijenta.
Zastave isporučujemo sašivene, ojačane gurtnom, sa postavljenim ringlicama i ojačanim uglovima ili po specijalnim zahtevima kupaca.
Tehnologija digitalne sublimatik štampe na tekstilu omogućava korišćenje i najsloženijih motiva (fotografija, grbova, ikona).

Intenzitet boje na našim zastavama je podjednak sa obe strane, s tim što se sa zadnje strane vidi kao u ogledalu. Način štampe i kvalitet materijala je jedinstven na našem tržištu i obezbeđuje dug vek zastavama čak i u lošim atmosferskim uslovima.

Svečane zastave sa resama za unutrašnju dekoraciju izrađujemo na 200 gr/m2 satenu. Ovakve zastave uglavnom se ističu u kabinetima i salonima, dajući svečani efekat.
Izrađuju se kao duple, a po obodu zastave se našivaju rese. Postavljaju se na mesinganim, niklovanim ili drvenim postoljima sa kopljem.
Normalan vek trajanja naših zastava u enterijeru je neograničen, a do dve godine u uslovima korišćenja na otvorenom prostoru. Obzirom na naše kapacitete i digitalnu tehnologiju štampe možemo u kratkom roku da isporučimo velike količine zastava. Sarađujući sa nama sarađujete sa vodećim proizvođačem zastava i jarbola u regionu. Kvalitet naših proizvoda garantuje desetogodišnje iskustvo i veliki broj naših stalnih komitenata.

Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i grafički dizajn koji menja tok vašeg poslovanja. Nadamo se da ćemo zagolicati vašu maštu i podstaći Vas na saradnju.

Šta mi nudimo?

Usluge kreiranja brenda, vizuelnih i grafičkih standarda i elemenata po kojima će vaš brend biti prepoznatljiv i ostati zapamćen!

Brend Centar

Mi Vam nudimo usluge kreiranja brenda, vizuelnih i grafičkih standarda i elemenata po kojima će Vaš brend biti prepoznatljiv i ostati zapamćen u svesti potrošača.

Marketing Centar

Ulaganje u vizelni identitet vašeg preduzeća ili proizvoda je dugoročna investicija koja gradi uspešan imidž, razvija njen brend i pospešuje marketing.

Reklamni Centar

Prelistajte naš katalog reklamnog materijala i nađite nešto za vas. Reklamne olovke, kalendari, posteri, kese, torbe, šolje samo su neki od reklamnih proizvoda.

ID Centar

Direktna štampa na ID karticama u punom koloru. ID kartice sa personalizacijom i embosiranje po želji. Id kartice sa RFID čipovima i digitalnom štampom.

Tekstil Centar

Proizvodi iz ove kategorije spadaju u proizvode koji se praktično i svakodnevno koriste čime i Vaša reklamna poruka dolazi do pravog izražaja.

Klirit Centar

Mi Vam nudimo proizvode od klirita ili proizvode od pleksiglasa koji su promotivni proizvodi, i imaju veliku primenu u reklamnoj industriji.

NAŠI RADOVI

Pogledajte naš portfolio. Upoznajte nas, sigurno ćemo vam se svideti.

POŠALJITE NAM E-MAIL

pITAJTE NAS!

DA LI IMATE PROJEKAT KOJI MISLITE DA ĆEMO VOLETI ILI MOŽDA SAMO ŽELITE DA NAS POZDRAVITE?

MAMUT DESIGN
VOJISLAVA VUČKOVIĆA BR. 4A, BEOGRAD, 11000
MOBILNI: + 381 60 606 9 605
TELEFON: +381 11 3690 106
EMAIL: PRINT@MAMUTDESIGN.RS