MOBILNI : +381 60 606 9 605 ; TELEFON: +381 11 369 0 106 | ADRESA : VOJISLAVA VUČKOVIĆA BR. 4A, BEOGRAD, 11000 | PRINT@MAMUTDESIGN.RS PRINT@MAMUTDESIGN.RS

Kalendari

Retko gde ćete otići na sastanak a da tamo ne postoji barem jedna vrsta štampanih reklamnih kalendara . To vam je dobar pokazatelj da su štampani reklamni kalnedari ipak preziveli sav tehnoloski i IT rast kao i neverovatnu ekspanziju digitalne tehnologije u proteklih 15 godina . Vrste štampanih kalendara su : zidni kalendari , stoni kalendari , džepni kalendari , viseći kalendari , namenski – specifični štampani / custom / kalendari i sklopivo rasklopivi kalendari

Kalendari se proizvode kako tipski za široke narodne mase tako i po porudžbini ko želi da se razlikuje od drugih i iskoristi kompletan reklamni potencijal štampanih kalendara. Zidni kalendari , stoni kalendari i džepni kalendari po porudžbini mogu imati vrstu poveza , dimenzije i proporcije koje vama odgovaraju i koje prate vaš prepoznatljivi dizajn . Sardžaj kalendara osim naravno samog kalendarijuma treba da na najjednostavniji i najupečatljiviji način predstavi vašu firmu , vaše proizvode i usluge kao i kontakt podatke . Kalendari su svakako dobar i upečatljiv poslovni poklon koji ima reklamno – upotrebnu vrednost tokom čitave godine.

Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i grafički dizajn koji menja tok vašeg poslovanja. Nadamo se da ćemo zagolicati vašu maštu i podstaći Vas na saradnju.

Šta mi nudimo?

Usluge kreiranja brenda, vizuelnih i grafičkih standarda i elemenata po kojima će vaš brend biti prepoznatljiv i ostati zapamćen!

Brend Centar

Mi Vam nudimo usluge kreiranja brenda, vizuelnih i grafičkih standarda i elemenata po kojima će Vaš brend biti prepoznatljiv i ostati zapamćen u svesti potrošača.

Marketing Centar

Ulaganje u vizelni identitet vašeg preduzeća ili proizvoda je dugoročna investicija koja gradi uspešan imidž, razvija njen brend i pospešuje marketing.

Reklamni Centar

Prelistajte naš katalog reklamnog materijala i nađite nešto za vas. Reklamne olovke, kalendari, posteri, kese, torbe, šolje samo su neki od reklamnih proizvoda.

ID Centar

Direktna štampa na ID karticama u punom koloru. ID kartice sa personalizacijom i embosiranje po želji. Id kartice sa RFID čipovima i digitalnom štampom.

Tekstil Centar

Proizvodi iz ove kategorije spadaju u proizvode koji se praktično i svakodnevno koriste čime i Vaša reklamna poruka dolazi do pravog izražaja.

Klirit Centar

Mi Vam nudimo proizvode od klirita ili proizvode od pleksiglasa koji su promotivni proizvodi, i imaju veliku primenu u reklamnoj industriji.

NAŠI RADOVI

Pogledajte naš portfolio. Upoznajte nas, sigurno ćemo vam se svideti.

POŠALJITE NAM E-MAIL

pITAJTE NAS!

DA LI IMATE PROJEKAT KOJI MISLITE DA ĆEMO VOLETI ILI MOŽDA SAMO ŽELITE DA NAS POZDRAVITE?

MAMUT DESIGN
VOJISLAVA VUČKOVIĆA BR. 4A, BEOGRAD, 11000
MOBILNI: + 381 60 606 9 605
TELEFON: +381 11 3690 106
EMAIL: PRINT@MAMUTDESIGN.RS