MOBILNI : +381 60 606 9 605 ; TELEFON: +381 11 369 0 106 | ADRESA : VOJISLAVA VUČKOVIĆA BR. 4A, BEOGRAD, 11000 | PRINT@MAMUTDESIGN.RS PRINT@MAMUTDESIGN.RS

Sertifikati

Sertifikati se uglavnom izdaju polaznicima kurseva, škola, obuka, konferencija, prezentacija i sličnih manifestacija. Štampa sertifikata podrazumeva da oni na sebi mogu da imaju (suvi) žig, kao i personalizovane detalje svakog polaznika, što im daje na ekskluzivnosti i reprezentativnosti. Neverovatno je da je uobičajena pojava da se kvalitet sertifikata automatski, nesvesno, ali i svesno, vezuje za kvalitet organizatora koji ga izdaje i deli polaznicima. U našoj štampariji za sertifikate imamo poseban pristup u smislu kvaliteta štampe, ali i dizajna.
Poruka koju šaljete je profesionalnost i ozbiljan pristup kojim se ostavlja utisak organizatora koji pre svega ceni kvalitet i dugotrajnost, ulažući tako u trajne vrednosti. Neka naša štamparija za sertifikate učini ono što i oni za Vaš posao – pošalje jasnu poruku o kreativnosti i jedinstvenosti, brižljivo odabranim detaljima koji svedoče u korist vašeg ulaganja u kvalitet i trajne vrednosti.

Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i grafički dizajn koji menja tok vašeg poslovanja. Nadamo se da ćemo zagolicati vašu maštu i podstaći Vas na saradnju.

Šta mi nudimo?

Usluge kreiranja brenda, vizuelnih i grafičkih standarda i elemenata po kojima će vaš brend biti prepoznatljiv i ostati zapamćen!

Brend Centar

Mi Vam nudimo usluge kreiranja brenda, vizuelnih i grafičkih standarda i elemenata po kojima će Vaš brend biti prepoznatljiv i ostati zapamćen u svesti potrošača.

Marketing Centar

Ulaganje u vizelni identitet vašeg preduzeća ili proizvoda je dugoročna investicija koja gradi uspešan imidž, razvija njen brend i pospešuje marketing.

Reklamni Centar

Prelistajte naš katalog reklamnog materijala i nađite nešto za vas. Reklamne olovke, kalendari, posteri, kese, torbe, šolje samo su neki od reklamnih proizvoda.

ID Centar

Direktna štampa na ID karticama u punom koloru. ID kartice sa personalizacijom i embosiranje po želji. Id kartice sa RFID čipovima i digitalnom štampom.

Tekstil Centar

Proizvodi iz ove kategorije spadaju u proizvode koji se praktično i svakodnevno koriste čime i Vaša reklamna poruka dolazi do pravog izražaja.

Klirit Centar

Mi Vam nudimo proizvode od klirita ili proizvode od pleksiglasa koji su promotivni proizvodi, i imaju veliku primenu u reklamnoj industriji.

NAŠI RADOVI

Pogledajte naš portfolio. Upoznajte nas, sigurno ćemo vam se svideti.

POŠALJITE NAM E-MAIL

pITAJTE NAS!

DA LI IMATE PROJEKAT KOJI MISLITE DA ĆEMO VOLETI ILI MOŽDA SAMO ŽELITE DA NAS POZDRAVITE?

MAMUT DESIGN
VOJISLAVA VUČKOVIĆA BR. 4A, BEOGRAD, 11000
MOBILNI: + 381 60 606 9 605
TELEFON: +381 11 3690 106
EMAIL: PRINT@MAMUTDESIGN.RS