MOBILNI : +381 60 606 9 605 ; TELEFON: +381 11 369 0 106 | ADRESA : VOJISLAVA VUČKOVIĆA BR. 4A, BEOGRAD, 11000 | PRINT@MAMUTDESIGN.RS PRINT@MAMUTDESIGN.RS

Usluge

Od vizit karti i flajera, preko plakata i fascikli, pa sve do Vaših kataloga ili brošura. Kod nas ne morate brinuti o tome da li će kvalitet štampe ispratiti Vašu kreativnu zamisao i dati joj dobar vizuelni utisak, jer mi garantujemo da hoce. Glavne prednosti su brza i kvalitetna štampa. Tiraž ili format ne predstavljaju prepreku. Mogućnost izbora velikog broja materijala i visok kvalitet otiska garantuju naši uređaji poslednje generacije.

MAMUT Design vam nudi mogućnost ofset štampe: prospekata, plakata, kataloga, brošura, kartonskih ambalaža, nalepnica, blokovske robe itd. Ako Vam je potreban štampani materijal – bez obzira na to koliko je Vaša ideja neobična, koliko je zahtevan oblik tog materijala, njegova boja ili izrez – učinićemo sve što je tehnologija sposobna da učini. Dugi niz godina bavljenja ovom delatnošću i veliko iskustvo je garant kvaliteta našeg rada.

Digitalna stampa

Digitalna stampa nudi brzo i ekonomično rešenje za male tiraže. Ova vrsta stampe omogućava odličan kvalitet i kratak rok izrade

Sito stampa

Ova štamparska tehnika pogodna je za štampu na gotovo svim vrstama materijala: na papiru, plastici,tekstilu,metalu.

Štampa velikih formata

Stampa velikih formata /solventna stampa/ stampa na PVC foliji, automobilskoj foliji, baner foliji, canvas platnu, zastavskom platnu, ONE VISSION foliji (folija za prozore), BACKLIT foliji, tapetama, roll-upovima, plakatnim papirima, foto papirima…

Štampa na tekstilu

Zavisno od tiraza, broja boja, vrste materijala i vasih zelja na tekstilu radimo sledece vrste stampe: sito stampu, digitalnu stampu, stampu kater folijama (flok i flekso stampa).

Katovanje

Na kateru se vrši isecanje PVC folija koje služe za ispisivanje izloga, reklama, banera, brendiranje automobila…

Termografija

Termografija je pomalo zaboravljena tehnika štampe. Na sveže odštampanu boju nanosi se specijalni prah koji, pod dejstvom visoke temperature, štampi daje reljefni izgled.

Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i grafički dizajn koji menja tok vašeg poslovanja. Nadamo se da ćemo zagolicati vašu maštu i podstaći Vas na saradnju.

Šta mi nudimo?

Usluge kreiranja brenda, vizuelnih i grafičkih standarda i elemenata po kojima će vaš brend biti prepoznatljiv i ostati zapamćen!

Brend Centar

Mi Vam nudimo usluge kreiranja brenda, vizuelnih i grafičkih standarda i elemenata po kojima će Vaš brend biti prepoznatljiv i ostati zapamćen u svesti potrošača.

Marketing Centar

Ulaganje u vizelni identitet vašeg preduzeća ili proizvoda je dugoročna investicija koja gradi uspešan imidž, razvija njen brend i pospešuje marketing.

Reklamni Centar

Prelistajte naš katalog reklamnog materijala i nađite nešto za vas. Reklamne olovke, kalendari, posteri, kese, torbe, šolje samo su neki od reklamnih proizvoda.

ID Centar

Direktna štampa na ID karticama u punom koloru. ID kartice sa personalizacijom i embosiranje po želji. Id kartice sa RFID čipovima i digitalnom štampom.

Tekstil Centar

Proizvodi iz ove kategorije spadaju u proizvode koji se praktično i svakodnevno koriste čime i Vaša reklamna poruka dolazi do pravog izražaja.

Klirit Centar

Mi Vam nudimo proizvode od klirita ili proizvode od pleksiglasa koji su promotivni proizvodi, i imaju veliku primenu u reklamnoj industriji.

NAŠI RADOVI

Pogledajte naš portfolio. Upoznajte nas, sigurno ćemo vam se svideti.

POŠALJITE NAM E-MAIL

pITAJTE NAS!

DA LI IMATE PROJEKAT KOJI MISLITE DA ĆEMO VOLETI ILI MOŽDA SAMO ŽELITE DA NAS POZDRAVITE?

MAMUT DESIGN
VOJISLAVA VUČKOVIĆA BR. 4A, BEOGRAD, 11000
MOBILNI: + 381 60 606 9 605
TELEFON: +381 11 3690 106
EMAIL: PRINT@MAMUTDESIGN.RS